Voorbereiden op de vergaderingen van vandaag

Deze functie is beschikbaar in Google Workspace.

U kunt de vergaderkaart op de homepage van Cloud Search gebruiken om u voor te bereiden op de afspraken van vandaag. De indeling van de kaart hangt af van wanneer u de kaart bekijkt, vergeleken met de starttijd van de vergaderingen in Google Agenda. U ziet bijvoorbeeld andere opties als een vergadering nog niet is gestart, dan als de vergadering al voorbij is. U ziet geen kaart voor vergaderingen die u heeft geweigerd.

Een actie kiezen op de vergaderkaart

Op de kaart kunt u deze acties uitvoeren:

Deelnemen aan het videogesprek

Deze optie is beschikbaar op kaarten voor huidige en toekomstige vergaderingen indien Google Hangouts is ingeschakeld voor uw organisatie.

1. Open de Cloud Search-app .
  2. Ga naar de vergaderkaart.
  3. Tik rechtsboven op Videogesprek .
  4. Tik op Deelnemen.
  5. Tik als u klaar bent op Oproep beëindigen Call end icon.
  6. Tik op Terug om terug te gaan naar de kaart.
Uw reactie wijzigen
  1. Open de Cloud Search-app .
  2. Ga naar de vergaderkaart.
  3. Tik naast Deelnemen? op uw reactie.
    • Als u al eerder heeft gereageerd, ziet u uw huidige reactie. Tik op Ja of Misschien om uw reactie te wijzigen.
    • Als u nog niet eerder heeft gereageerd, tikt u op Ja, Nee of Misschien. Indien u op Nee tikt, ziet u de kaart niet meer nadat de startpagina is vernieuwd.

U kunt uw reactie niet wijzigen voor vergaderingen die u heeft gemaakt waarvoor geen gasten zijn uitgenodigd.

Gasten e-mailen
Alle gasten e-mailen
  1. Open de Cloud Search-app .
  2. Ga naar de vergaderkaart.
  3. Tik op Meer weergeven.
  4. Tik in het gedeelte Gasten op E-mail .
  5. Typ uw bericht in het Gmail-venster dat nu verschijnt. Het onderwerp van de e-mail is de naam van de vergadering.
  6. Tik op Verzenden .
  7. Tik op Terug om terug te gaan naar de kaart.
Individuele gasten e-mailen
  1. Open de Cloud Search-app .
  2. Ga naar de vergaderkaart.
  3. Tik op Meer weergeven.
  4. Tik in het gedeelte Gasten, naast de persoon die u wilt e-mailen, op Meer .
  5. Tik op Een e-mail verzenden.
  6. Typ uw bericht in het Gmail-venster dat nu verschijnt. Het onderwerp van de e-mail is de naam van de vergadering.
  7. Tik op Verzenden .
  8. Tik op Terug om terug te gaan naar de kaart.

Opmerking: Als Gmail of Inbox nog niet zijn ingeschakeld voor uw organisatie, krijgt u een mailto-link. Als er meer dan één e-mailaccount is ingesteld op uw iPhone®, verzendt Cloud Search de e-mail vanaf uw standaardaccount, tenzij u een ander adres selecteert.

Een gesprek starten met een gast
  1. Open de Cloud Search-app .
  2. Ga naar de vergaderkaart.
  3. Tik op Meer weergeven.
  4. Tik in het gedeelte Gasten, naast de persoon waar u contact mee wilt, op Meer .
  5. Tik op Een gesprek beginnen.
  6. Typ uw bericht in het Hangouts-venster dat wordt geopend of tik op Videogesprek .
  7. Tik als u klaar bent op Terug om terug te gaan naar de kaart.
Bewerken in Agenda

U kunt een vergadering bewerken als u de organisator bent of bewerkingsrechten heeft.

1. Open de Cloud Search-app .
  2. Ga naar de vergaderkaart.
  3. Tik op Meer weergeven.
  4. Tik in de linkeronderhoek op Bewerken in Agenda.
    De afspraak wordt geopend in Google Agenda, waar u er wijzigingen in kunt aanbrengen.
  5. Tik op Opslaan.
  6. Tik op Terug om terug te gaan naar de kaart.

Uw planning voor vandaag bekijken

Op de vergaderkaart kunt u naar een tijdlijn gaan met alle vergaderingen van vandaag. U kunt ook zien wanneer er tijd vrij is en u geen vergaderingen heeft.

1. Open de Cloud Search-app .
  2. Ga naar de vergaderkaart.
  3. Tik op Vergaderingen van vandaag.
    U ziet een tijdlijn met alle vergaderingen van vandaag. U ziet ook waar er een uur of meer vrij is en u geen vergaderingen heeft.
  4. (Optioneel) Tik op een vergadering in de tijdlijn om de details van die vergadering te zien.
  5. Tik op Terug om terug te gaan naar de tijdlijn of de homepage.

Waarom beveelt Cloud Search bepaalde content aan

Google Cloud Search raadt bepaalde content aan, gebaseerd op gegevens uit uw Google Workspace-services. U ziet content gerelateerd aan de Agenda-afspraak, zoals:

• Documenten die zijn bijgevoegd bij de afspraak
  • Documenten die worden genoemd in de beschrijving van de vergadering
  • Documenten die zijn gerelateerd aan de vergadering
  • E-mails van genodigden over de vergadering

U kunt alleen content openen waarvoor u toestemming heeft deze te bekijken. Cloud Search volgt dezelfde instellingen voor delen als Google Workspace-services. Dit betekent dat u alleen content kunt openen waartoe u toegang heeft, zoals:

• Documenten waarvan u de eigenaar bent
  • Documenten die rechtstreeks met u zijn gedeeld
  • Documenten die zijn gedeeld met een groep waar u lid van bent
  • Documenten die zijn gedeeld met iedereen in uw organisatie

Indien iemand een privédocument bijvoegt bij de Agenda-afspraak of in de beschrijving van de vergadering een link opgeeft naar een privédocument, ziet u een Slot . U kunt privédocumenten pas openen als de eigenaar het document met u deelt. Meer informatie over het vragen van toestemming om een bestand te openen.