Forbered dig til dagens møder

Denne funktion er tilgængelig med Google Workspace.

Du kan bruge mødekortet på startsiden for Cloud Search til at forberede dig til dagens begivenheder. Kortets format varierer, afhængigt af hvornår du ser det i forhold til starttidspunktet for dine møder i Google Kalender. Du ser f.eks. nogle andre valgmuligheder, hvis et møde endnu ikke er startet, end hvis det er slut. Der vises ikke et kort for de møder, du afviser.

Vælg en handling i dit mødekort

Fra kortet kan du udføre følgende handlinger:

Slut dig til videoopkaldet

Denne indstilling er tilgængelig i kort for igangværende og kommende møder, hvis din organisation har aktiveret Google Hangouts.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Gå til mødekortet.
  3. Klik på øverst til højre.
    Hangouts åbnes, og du kan deltage i mødet.
Rediger dit svar
  1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Gå til mødekortet.
  3. Klik på dit svar ud for Deltag?.
    • Hvis du allerede har svaret, kan du se dit registrerede svar. Klik på Ja eller Måske for at ændre dit svar.
    • Hvis du ikke allerede har svaret, skal du klikke på Ja, Nej eller Måske. Hvis du klikker på Nej, vises kortet ikke, når startsiden genindlæses.

Du kan ikke ændre dit svar for møder, du har oprettet uden inviterede deltagere.

Send en mail til deltagerne
Send en mail til alle deltagere
  1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Gå til mødekortet.
  3. Udfør en af følgende handlinger:
    • Klik på øverst til højre.
    • Klik på Vis mere nederst til højre. Klik på Send en mail til deltagerne i sektionen Deltagere.
  4. Skriv din meddelelse i det Gmail-vindue, der åbnes. Mailens emne er navnet på dit møde.
  5. Klik på Send.
  6. Klik på Tilbage for at gå tilbage til startsiden.
Send en mail til individuelle deltagere
  1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Gå til mødekortet.
  3. Klik på Vis mere nederst til højre.
  4. Klik på ud for den person, du vil sende en mail til, i sektionen Deltagere.
  5. Skriv din meddelelse i det Gmail-vindue, der åbnes. Mailens emne er navnet på dit møde.
  6. Klik på Send.
  7. Klik på Tilbage for at gå tilbage til startsiden.

Bemærk! Hvis din organisation endnu ikke har aktiveret Gmail eller Inbox, får du i stedet et mailto-link.

Rediger i Kalender

Du kan foretage ændringer af mødet, hvis du er mødearrangør eller har tilladelse til at ændre mødedetaljerne.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Gå til mødekortet.
  3. Klik på Vis mere nederst til højre.
  4. Klik på Rediger i Kalender forneden.
    Begivenheden åbner i Google Kalender, hvor du kan foretage ændringer.
  5. Klik på Gem.
Hjælpekort understøttes ikke på mobilbrowsere. Installer Cloud Search-appen på din mobilenhed.

Se din tidsplan for i dag

Vil du have en hurtig oversigt over alle dagens møder? I mødekortet kan du gå til en tidslinje over alle dagens møder. Du kan også se de ledige tidsrum, hvor du ikke har nogen møder.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Gå til mødekortet.
  3. Klik på Vis mere nederst til højre.
    I højre side kan du se en tidslinje over alle dagens møder. Du kan også se alle ledige tidsrum på minimum en time, hvor du ikke har nogen møder.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil se oplysninger om et bestemt møde, skal du klikke på mødet i tidslinjen.
    I venstre side kan du se detaljer om det valgte møde.
  5. Klik på Tilbage for at gå tilbage til startsiden.

Hvorfor Cloud Search anbefaler bestemt indhold

Google Cloud Search anbefaler indhold til dig baseret på oplysninger fra dine Google Workspace-tjenester. Du får vist indhold, der har relation til begivenheden i Google Kalender, f.eks.:

• Dokumenter, der er tilknyttet begivenheden
  • Dokumenter, der er nævnt i mødebeskrivelsen
  • Dokumenter med relation til mødet
  • E-mails om mødet fra inviterede deltagere

Du kan kun åbne indhold, du har tilladelse til at se. Cloud Search følger samme delingsmodel som den, der anvendes i alle andre Google Workspace-tjenester. Det betyder, at du kun kan åbne indhold, du har adgang til, f.eks. dokumenter, som:

• Tilhører dig
  • Er delt direkte med dig
  • Er delt med en gruppe, du er medlem af
  • Er delt med alle i din organisation

Hvis en anden person vedhæfter et privat dokument til begivenheden i Google Kalender eller linker til et privat dokument fra mødebeskrivelsen, får du vist en hængelås . Du kan ikke åbne et privat dokument, før ejeren deler det med dig. Få flere oplysninger om, hvordan du anmoder om tilladelse til at åbne filen.