Använda assistentkort

Den här funktionen är tillgänglig med Google Workspace.

Med assistentkort kan du få anpassad information i rätt tid under arbetsdagen så att du kan vara organiserad och förberedd. Kort visas på startsidan för Google Cloud Search utifrån den senaste aktiviteten och kommande händelser, exempelvis schemalagda möten i Google Kalender och arbetet som pågår omkring dig.

Visa dina assistentkort

1. Öppna Cloud Search-appen .

Dina assistentkort visas på startsidan.

2. Svep uppåt för att visa alla kort.

Tips! Du kan återgå till startsidan från sökresultatsidan genom att trycka på Tillbaka .

Om du inte ser några assistentkort beror det på att du inte har några möten i dag i Kalender och att du inte har arbetat i Google Drive nyligen.

Planera arbetsdagen med assistentkort

Korten ändras utifrån vad du har gjort nyligen och kommande händelser så att du får anpassad information precis när du behöver det. Exempel:

• Ett kort visas för ditt nuvarande möte eller nästa möte samma dag.
  • Objekten på kortet Fortsätt där du slutade ändras under dagen när du arbetar med dokument.
Fortsätt där du slutade

Visa dokument i Google Drive som du nyligen har läst eller redigerat, eller som har kommenterats av någon annan. Läs mer

Förbered dagens möten

Du får ett möteskort baserat på dagens möten i Kalender. Kortets format varierar beroende på när du visar det i förhållande till när dina möten börjar. Läs mer