Använda assistentkort

Den här funktionen är tillgänglig med Google Workspace.

Med assistentkort kan du få anpassad information i rätt tid under arbetsdagen så att du kan vara organiserad och förberedd. Kort visas på startsidan för Google Cloud Search utifrån den senaste aktiviteten och kommande händelser, exempelvis schemalagda möten i Google Kalender och arbetet som pågår omkring dig.

Visa dina assistentkort

1. Logga in i Cloud Search på cloudsearch.google.com.

Om det inte går att logga in beror det på att ditt konto saknar Cloud Search. Läs mer

2. Dina assistentkort visas på startsidan. Rulla ned för att visa alla kort.

Tips! Du kan återgå till startsidan från sökresultatsidan genom att klicka på Google Cloud Search högst upp på sidan.

Om du inte ser några assistentkort beror det på att du inte har några möten i dag i Kalender och att du inte har arbetat i Google Drive nyligen.

Planera arbetsdagen med assistentkort

Korten ändras utifrån vad du har gjort nyligen och kommande händelser så att du får anpassad information precis när du behöver det. Exempel:

• Ett kort visas för ditt nuvarande möte eller nästa möte samma dag.
  • Objekten på kortet Fortsätt där du slutade ändras under dagen när du arbetar med dokument.
Fortsätt där du slutade

Visa dokument i Google Drive som du nyligen har läst eller redigerat, eller som har kommenterats av någon annan. Läs mer

Förbered dagens möten

Du får ett möteskort baserat på dagens möten i Kalender. Kortets format varierar beroende på när du visar det i förhållande till när dina möten börjar. Läs mer