Brug hjælpekort

Denne funktion er tilgængelig med Google Workspace.

Du kan bruge hjælpekort til at få rettidige, tilpassede oplysninger i løbet af din arbejdsdag, så du kan bevare overblikket og være forberedt. Kortene vises på startsiden for Google Cloud Search med udgangspunkt i din seneste aktivitet og kommende begivenheder, f.eks. planlagte møder i Google Kalender og det arbejde, der foregår omkring dig.

Se dine hjælpekort

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Dine hjælpekort vises på startsiden. Rul ned for at se alle kortene.

Tip! Du kan gå tilbage til startsiden fra siden med søgeresultater ved at klikke på Google Cloud Search øverst på siden.

Hvis du ikke kan se nogen hjælpekort, skyldes det, at du ikke har nogen møder i dag i Kalender, og at du ikke har arbejdet i Google Drev for nylig.

Organiser din arbejdsdag med hjælpekort

For at give dig tilpassede oplysninger, når du har brug for det, skifter kortene med udgangspunkt i din seneste aktivitet og kommende arrangementer, som f.eks.:

• Du vil se et kort for dit igangværende møde eller det næste møde i dag.
  • Elementer på kortet "Fortsæt, hvor du slap" ændres i løbet af dagen, mens du arbejder i dokumenter.
Fortsæt, hvor du slap

Se dokumenter i Google Drev, som du har set eller redigeret for nylig, eller som er blevet kommenteret af en anden bruger. Få flere oplysninger

Forbered dig til dagens møder

Du får et mødekort baseret på dagens møder i Google Kalender. Kortets format varierer, afhængigt af hvornår du ser det i forhold til starttidspunktet for dine møder. Få flere oplysninger