Bruk Cloud Search med en skjermleser

Google Cloud Search fungerer med skjermlesere, sånn at du kan navigere i søkeresultatene og assistansekortene dine.

På enheter som kjører Android 5.0 og nyere, er Google Cloud Search kompatibel med tilgjengelighetsfunksjonene i Android, inkludert TalkBack-skjermleseren, skjermforstørring og andre tilgjengelighetstjenester. Finn ut mer om tilgjengelighetsfunksjonene for Android.

Hvis TalkBack ikke allerede er slått på på Android-enheten din, kan du slå på TalkBack i Innstillinger, under Tilgjengelighet. Du finner detaljert veiledning for enheten din i brukerstøtten for konfigurering av TalkBack. Når du har slått på TalkBack, kan du navigere i Cloud Search med standardbevegelsene for navigering med TalkBack.