Cloud Search gebruiken met een schermlezer

In Google Cloud Search kunt u schermlezers gebruiken om te navigeren in de zoekresultaten en assistentiekaarten.

Op apparaten met Android 5.0 en hoger werkt Google Cloud Search met de toegankelijkheidsfuncties van Android, zoals de TalkBack-schermlezer, schermvergroting en andere toegankelijkheidsservices. Meer informatie over de toegankelijkheidsfuncties van Android.

Indien TalkBack nog niet is ingeschakeld op uw Android-apparaat, kunt u het selecteren via Instellingen, onder Toegankelijkheid. Bekijk de Installatiehulp voor TalkBack voor uitgebreide instructies voor uw apparaat. Nadat u TalkBack heeft ingeschakeld, kunt u in Cloud Search navigeren met de standaardnavigatiegebaren van TalkBack.