Brug Cloud Search med en skærmlæser

Google Cloud Search fungerer med skærmlæsere, så du kan navigere i dine søgeresultater og hjælpekort.

Cloud Search er kompatibel med følgende kombinationer af skærmlæsere og browsere på computeren:

Operativsystem Skærmlæser Browser
Chrome OS ChromeVox Google Chrome
Mac VoiceOver Google Chrome
Microsoft® Windows® NVDA Mozilla® Firefox®

Søgning i Cloud Search

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Fokus er i søgefeltet, når siden indlæses. Skriv din søgeforespørgsel, f.eks. navnet på en person eller et dokument.
  3. Tilpassede forslag vises, mens du skriver. Brug pil ned til at gennemgå forslagene, og tryk derefter på Enter for at vælge et forslag.
    Søgeresultaterne vises under søgefeltet. Hvert resultat har en overskrift med navnet efterfulgt af flere oplysninger, f.eks. indholdstype.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil filtrere søgeresultaterne, skal du flytte fokus til navigationslinkene efter søgefeltet. Du kan f.eks. vælge Mail for kun at søge i dine mails.
  5. Naviger gennem resultaterne ved hjælp af dine skærmlæserkommandoer for næste og forrige overskrift, eller brug pilene Op og Ned.
  6. Åbn et søgeresultat ved at trykke på Enter.

Nogle skærmlæsere gør det muligt at vende tilbage til søgefeltet ved at begynde at skrive, uanset hvor du er på siden med søgeresultater. Det, du skriver, tilføjes efter den aktuelle søgeforespørgsel.

Filtrer dine søgeresultater

Øverst på resultatsiden kan du afgrænse søgeresultaterne ved at vælge filtre. Filtrene indsnævrer resultaterne ud fra indholdstypen og andre kriterier. Du kan f.eks. vælge filtre, så du kun kan se Google-dokumenter, der blev redigeret i den forgangne uge, eller kun mails, som du har sendt.

1. Flyt fokus til navigationslinkene efter søgefeltet på resultatsiden.
  2. Tryk på Enter for at vælge et filter, f.eks. Drev eller Mail. Siden viser kun resultater, der matcher filteret.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil filtrere resultaterne yderligere, kan du gå til Søgeværktøjer efter filtrene og trykke på Enter.
  4. Tryk på tabulatortasten for at gennemgå rullelisterne, og tryk derefter på Enter for at vælge:
    • Når som helst for at filtrere efter et andet tidsrum som f.eks. "Den seneste uge".
    • Alt for at filtrere efter ejerskab, enten "Alt" (en anden) eller "Ejet af mig".
    • Alle typer for at filtrere efter indholdstype, f.eks. dokumenter, PDF eller billeder.

Hvis du vil rydde filteret og vende tilbage til den komplette liste over resultater, skal du gå til valgmuligheden Ryd efter Søgeværktøjer.

Hvis du vil ændre filteret – f.eks. vælge Kalender i stedet for Mail – skal du trykke på Esc for at vende tilbage til søgefeltet og derefter trykke på tabulatortasten, indtil du kommer til filteret.

Brug hjælpekort på startsiden

Hjælpekort vises på startsiden for Cloud Search for at hjælpe dig med at organisere din arbejdsdag og forberede dig til den. Der vises rettidige, tilpassede oplysninger, f.eks. dine planlagte møder i Google Kalender og dokumenter, du har arbejdet på for nylig.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Når siden indlæses, vises hjælpekortene under søgefeltet. Gå til hjælpekortene ved hjælp af dine skærmlæserkommandoer for næste og forrige overskrift, eller tryk på tabulatortasten for at bevæge dig gennem sektionerne på et kort.
  3. Tryk på Enter for at åbne et anbefalet dokument.