Använd Cloud Search med en skärmläsare

Google Cloud Search fungerar med skärmläsningsprogram så att du kan navigera bland dina sökresultat och assistentkort.

På enheter med Android 5.0 och senare är Google Cloud Search kompatibelt med Androids tillgänglighetsfunktioner, inklusive skärmläsningsprogrammet Talkback, skärmförstoring och andra tillgänglighetstjänster. Läs om tillgänglighetsfunktioner i Android.

Om Talkback inte redan är aktiverat på din Android-enhet kan du aktivera Talkback i Inställningar under Hjälpmedel. Om du vill ha detaljerade instruktioner för din enhet besöker du konfigurationshjälpen för TalkBack. När du har aktiverat Talkback kan du navigera i Cloud Search med hjälp av standardnavigeringsgester för TalkBack.