Send tilbakemelding

Vi vil gjerne høre fra deg hvis noe ikke fungerer som det skal, eller hvis du vil be om eller foreslå en funksjon. Tilbakemeldinger er den beste metoden for å hjelpe oss med å avgjøre prioriteten for nye funksjoner og finne problemer.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Klikk på Tilbakemelding øverst til høyre på startsiden.
  3. I forgrunnsvinduet skriver du en detaljert beskrivelse av problemet eller forslaget. Klikk deretter på Neste.
  4. Klikk og dra markøren for å markere den relevante delen av siden, og klikk på Neste.
  5. Klikk på Send.