Feedback verzenden

We horen het graag van u als iets niet goed werkt of als u een functieverzoek of suggestie heeft. Door feedback te verzenden, helpt u ons prioriteit te geven aan bepaalde functies en problemen te identificeren.

1. Open de Cloud Search-app "".
  2. Tik in de bovenhoek van de zoekpagina op Menu "" and then Feedback.
  3. (Optioneel) Gebruik het dropdownmenu Van om een ander account te selecteren.
  4. Schrijf een uitgebreide beschrijving van het probleem of de suggestie.
  5. (Optioneel) Als u een screenshot en logboeken wilt verzenden, vinkt u het vakje aan voor screenshot en systeemlogboek.
  6. Tik op Verzenden "".