Feedback verzenden

We horen het graag van u als iets niet goed werkt of als u een functieverzoek of suggestie heeft. Door feedback te verzenden, helpt u ons prioriteit te geven aan bepaalde functies en problemen te identificeren.

1. Open de Cloud Search-app .
  2. Tik rechtsboven op de homepage op Help and then Feedback verzenden.
  3. (Optioneel) Gebruik het dropdownmenu Van om een ander account te selecteren.
  4. Schrijf een uitgebreide beschrijving van het probleem of de suggestie.
  5. (Optioneel) Als u een screenshot wilt verzenden, vinkt u het vakje aan voor Screenshot en logboek toevoegen.
  6. Tik op Verzenden .

Instructies voor mobiele browsers, zoals Chrome en Safari

1. Ga naar cloudsearch.google.com.
  2. Tik rechtsboven op de homepage op Meer and then Feedback verzenden.
  3. Schrijf in het pop-upvenster een uitgebreide beschrijving van het probleem of de suggestie.
  4. (Optioneel) Als u een screenshot wilt verzenden, vinkt u het vakje aan voor Automatisch een screenshot van de hele pagina toevoegen.
  5. Tik op Verzenden.