Palautteen lähettäminen

Haluamme kuulla, jos jokin ei toimi oikein tai jos sinulla on ominaisuuspyyntöjä tai ehdotuksia. Palautteen lähettäminen on paras keino auttaa meitä priorisoimaan ominaisuudet ja löytämään ongelmat.

1. Avaa Cloud Search ‑sovellus .
  2. Napauta hakusivun yläreunassa Valikko  ja sitten Palaute.
  3. (Valinnainen) Voit valita toisen tilin avattavan valikon Lähettäjä-kohdassa.
  4. Kirjoita tarkka kuvaus ongelmasta tai ehdotuksesta.
  5. (Valinnainen) Voit lähettää kuvakaappauksia ja lokitiedostoja valitsemalla kuvakaappaus- ja järjestelmäloki-ruudut.
  6. Napauta Lähetä .