Palautteen lähettäminen

Haluamme kuulla, jos jokin ei toimi oikein tai jos sinulla on ominaisuuspyyntöjä tai ehdotuksia. Palautteen lähettäminen on paras keino auttaa meitä priorisoimaan ominaisuudet ja löytämään ongelmat.

1. Avaa Cloud Search ‑sovellus .
  2. Napauta etusivun yläkulmasta Ohje  ja sitten Lähetä palautetta.
  3. (Valinnainen) Voit valita toisen tilin avattavasta Lähettäjä-valikosta.
  4. Kirjoita tarkka kuvaus ongelmasta tai ehdotuksesta.
  5. (Valinnainen) Voit lähettää kuvakaappauksen valitsemalla Lisää kuvakaappaukset ja lokit ‑ruudun.
  6. Napauta Lähetä .

Ohjeita mobiiliselaimelle, kuten Chromelle ja Safarille

1. Siirry osoitteeseen cloudsearch.google.com.
  2. Napauta etusivun yläkulmasta Lisää  ja sitten Lähetä palautetta.
  3. Kirjoita ponnahdusikkunaan ongelman tai ehdotuksen tarkka kuvaus.
  4. (Valinnainen) Jos haluat lähettää kuvakaappauksen, valitse Sisällytä automaattisesti kuvakaappaus koko sivusta ‑ruutu.
  5. Napauta Lähetä.