Palautteen lähettäminen

Haluamme kuulla, jos jokin ei toimi oikein tai jos sinulla on ominaisuuspyyntöjä tai ehdotuksia. Palautteen lähettäminen on paras keino auttaa meitä priorisoimaan ominaisuudet ja löytämään ongelmat.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Klikkaa etusivun oikeasta yläkulmasta Palaute .
  3. Kirjoita ponnahdusikkunaan ongelman tai ehdotuksen tarkka kuvaus ja klikkaa Seuraava.
  4. Korosta haluamasi sivun alue klikkaamalla ja vetämällä osoitinta ja klikkaa sitten Seuraava.
  5. Klikkaa Lähetä.