Send feedback

Vi vil gerne høre fra dig, hvis noget ikke fungerer, som det skal, eller hvis du har forslag til eller anmodninger om funktioner. Du hjælper os bedst med at prioritere funktioner og identificere problemer ved at sende feedback.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Klik på Feedback øverst til højre på startsiden.
  3. Skriv en detaljeret beskrivelse af dit problem eller forslag i pop op-vinduet, og klik på Næste.
  4. Klik og træk markøren for at markere det relevante område på siden, og klik på Næste.
  5. Klik på Send.