Send feedback

Vi vil gerne høre fra dig, hvis noget ikke fungerer, som det skal, eller hvis du har forslag til eller anmodninger om funktioner. Du hjælper os bedst med at prioritere funktioner og identificere problemer ved at sende feedback.

1. Åbn Cloud Search-appen .
  2. Øverst i hjørnet på søgesiden skal du trykke på menuen og derefter Feedback.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil vælge en anden konto, skal du bruge rullelisten Fra.
  4. Skriv en detaljeret beskrivelse af dit problem eller forslag.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil sende et screenshot og logfiler, skal du markere afkrydsningsfelterne Screenshot og Systemlogfil.
  6. Tryk på Send .