Installera mobilappen Cloud Search

Ladda ned mobilappen om du vill använda Google Cloud Search på språng.

1. Ladda ned appen Google Cloud Search för iPhone® eller iPad®.
  2. Logga in på ditt G Suite-konto (Google-kontot som du har fått via jobbet).

Felsöka problem

Jag kan inte öppna Cloud Search-appen
Om det inte går att öppna appen när du trycker på Cloud Search kontrollerar du att du är inloggad på ditt G Suite-konto.
Jag kan öppna appen men jag får inga resultat
Om du kan öppna appen men inte får några resultat kontaktar du administratören som hanterar dina Google-konton. Innan du kan använda Cloud Search-appen måste administratören aktivera Cloud Search-tjänsten för organisationen.