Installer Cloud Search-mobilappen

Last ned mobilappen for å bruke Google Cloud Search uansett hvor du er.

1. Last ned Google Cloud Search-appen fra Google Play.
  2. Trykk på Installer og deretter Godta.
  3. Logg på G Suite-kontoen din (Google-kontoen du har fått via jobben).
Hvis du bruker en enhet med Android 5.0+ Lollipop, og G Suite-kontoen står i jobbprofilen din, må du laste ned Cloud Search-appen fra administrering i Google Play . Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se artikkelen om jobbprofiler eller kontakte administratoren for Google-kontoene i organisasjonen din.

Veiledning for nettlesere på mobil, for eksempel Chrome eller Safari®

1. Last ned Google Cloud Search-appen fra Google Play.
  2. Klikk på Installer.
  3. Velg en enhet fra Velg en enhet-rullegardinlisten.
  4. Klikk på Installer og deretter OK.
  5. Logg på G Suite-kontoen din (Google-kontoen som ble konfigurert via jobben din) hvis du ikke har gjort det allerede.

Feilsøk problemer

Jeg får ikke åpnet Cloud Search-appen
Hvis appen ikke åpnes når du trykker på , må du sjekke at du er logget på Google Workspace-kontoen din.
Jeg får åpnet appen, men jeg får ingen resultater
Hvis du får åpnet appen, men ikke får noen resultater, må du kontakte administratoren for Google-kontoen din. Administratoren må slå på Cloud Search-tjenesten for organisasjonen din før du kan bruke Cloud Search-appen.