De mobiele Cloud Search-app installeren

Download de mobiele app om Google Cloud Search onderweg te kunnen gebruiken.

1. Download de Google Cloud Search-app uit Google Play.
  2. Tik op Installeren and then Accepteren.
  3. Log in op uw G Suite-account (het Google-account dat door uw werk is ingesteld).
Als u een Android 5.0+ Lollipop-apparaat gebruikt en uw G Suite-account zich in uw werkprofiel bevindt, moet u de Cloud Search-app downloaden uit de Managed Google Play Store . Bekijk Meer informatie over werkprofielen voor meer informatie of neem contact op met de beheerder die de Google-accounts van uw organisatie beheert.

Instructies voor mobiele browsers, zoals Chrome en Safari®

1. Download de Google Cloud Search-app uit Google Play.
  2. Klik op Installeren.
  3. Selecteer een apparaat in het dropdownmenu Een apparaat kiezen.
  4. Klik op Installeren and then OK.
  5. Log in op uw G Suite account (het Google-account dat door uw werk is ingesteld) als u dit nog niet heeft gedaan.

Problemen oplossen

Ik kan de Cloud Search-app niet openen
Als de app niet wordt geopend als u op tikt, moet u controleren of u bent ingelogd op uw Google Workspace-account.
Ik kan de app wel openen, maar ik krijg geen resultaten te zien
Als u de app wel kunt openen, maar geen resultaten te zien krijgt, moet u contact opnemen met de beheerder die uw Google-accounts beheert. Uw beheerder moet namelijk de Cloud Search-service inschakelen voor uw organisatie voordat u de Cloud Search-app kunt gebruiken.