Cloud Search ‑mobiilisovelluksen asentaminen

Lataa mobiilisovellus, niin voit käyttää Google Cloud Searchia missä tahansa.

1. Lataa Google Cloud Search ‑sovellus Google Playsta.
  2. Valitse Asenna.
  3. Valitse laite avattavasta Valitse laite ‑luettelosta.
  4. Klikkaa Asenna ja sitten OK.
  5. Kirjaudu G Suite ‑tilillesi (työpaikkasi määrittämälle Google-tilille).

Vianetsintä

Cloud Search ‑sovellus ei avaudu
Jos sovellus ei avaudu napauttamalla , varmista, että olet kirjautunut Google Workspace ‑tilillesi.
Saan sovelluksen auki, mutta en saa tuloksia
Jos voit avata sovelluksen, mutta et saa tuloksia, ota yhteyttä Google-tilejä hallinnoivaan järjestelmänvalvojaan. Ennen kuin voit käyttää Cloud Search ‑sovellusta, järjestelmänvalvojan on otettava Clodu Search ‑palvelu käyttöön organisaatiossasi.