Cloud Search ‑mobiilisovelluksen asentaminen

Lataa mobiilisovellus, niin voit käyttää Google Cloud Searchia liikkeellä ollessasi.

1. Lataa Google Cloud Search ‑sovellus Google Playsta.
  2. Napauta Asenna ja sitten Hyväksy.
  3. Kirjaudu G Suite ‑tilillesi (työpaikkasi määrittämälle Google-tilille).
Jos käytät Android 5.0 Lollipop ‑laitetta tai uudempaa ja G Suite ‑tili on työprofiilissasi, sinun on ladattava Cloud Search ‑sovellus hallinnoidusta Google Play ‑kaupastamanaged Google Play store. Saat lisätietoja kohdasta Lisätietoja työprofiileista tai ottamalla yhteyttä organisaatiosi Google-tilejä hallinnoivaan järjestelmänvalvojaan.

Ohjeita mobiiliselaimelle, kuten Chromelle ja Safarille®

1. Lataa Google Cloud Search ‑sovellus Google Playsta.
  2. Valitse Asenna.
  3. Valitse laite avattavasta Valitse laite ‑luettelosta.
  4. Klikkaa Asenna ja sitten OK.
  5. Jos et ole vielä kirjautunut, kirjaudu G Suite ‑tilillesi (työpaikkasi määrittämälle Google-tilille).

Ongelmien vianetsintä

Cloud Search ‑sovellus ei avaudu
Jos sovellus ei avaudu napauttaessasi Cloud Search, varmista, että olet kirjautunut G Suite ‑tilillesi.
Voin avata sovelluksen, mutta en saa tuloksia
Jos voit avata sovelluksen, mutta et saa tuloksia, ota yhteyttä Google-tilejä hallinnoivaan järjestelmänvalvojaan. Ennen kuin voit käyttää Cloud Search ‑sovellusta, järjestelmänvalvojan on otettava Clodu Search ‑palvelu käyttöön organisaatiossasi.