Installer mobilappen Cloud Search

Download mobilappen for at bruge Google Cloud Search, når du er på farten.

1. Download appen Google Cloud Search til iPhone® eller iPad®.
  2. Log ind på din G Suite-konto (den Google-konto, der blev oprettet gennem dit arbejde).

Fejlfinding

Jeg kan ikke åbne Cloud Search-appen
Hvis appen ikke åbner, når du trykker på , skal du tjekke, at du er logget ind på din Google Workspace-konto.
Jeg kan åbne appen, men jeg får ikke nogen resultater
Hvis du kan åbne appen, men ikke får nogen resultater, skal du kontakte administratoren af dine Google-konti. Administratoren skal aktivere Cloud Search-tjenesten for din organisation, før du kan bruge Cloud Search-appen.