Installera mobilappen Cloud Search

Ladda ned mobilappen om du vill använda Google Cloud Search på språng.

1. Ladda ned appen Google Cloud Search från Google Play.
  2. Klicka på Installera.
  3. I listrutan Välj en enhet väljer du en enhet.
  4. Klicka på Installera följt av OK.
  5. Logga in på ditt G Suite-konto (Google-kontot som du har fått via jobbet).

Felsöka problem

Jag kan inte öppna Cloud Search-appen
Om det inte går att öppna appen när du trycker på kontrollerar du att du är inloggad på ditt Google Workspace-konto.
Jag kan öppna appen men jag får inga resultat
Om du kan öppna appen men inte får några resultat kontaktar du administratören som hanterar dina Google-konton. Innan du kan använda Cloud Search-appen måste administratören aktivera Cloud Search-tjänsten för organisationen.