Aktivera eller inaktivera kontoaktiviteten

Du kan få mer relevanta förslag i Google Cloud Search om du aktiverar kontoaktiviteten. I syfte att anpassa din upplevelse sparar Google dina sökningar när du använder Cloud Search och har aktiverat kontoaktiviteten.

Du styr din kontoaktivitet och kan ändra inställningen när som helst.

Obs! Det går inte att ändra kontoaktiviteten i Google Cloud Search-appen.

1. I mobilwebbläsaren, som Chrome eller Safari®, öppnar du cloudsearch.google.com.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Kontoaktivitet längst upp till höger på startsidan.
  3. Vid Webb- och appaktivitet trycker du på På På eller Av Av för att ändra inställningen.
  4. Längst ned på sidan trycker du på Aktivera eller Pausa för att ändra inställningen.

Mer information om styrning av sökaktivitet finns i Googles webb- och appaktivitet.

Om du inte kommer åt dina aktivitetskontroller kontaktar du administratören som hanterar organisationens Google-konton. Innan du kan aktivera kontoaktiviteten måste administratören aktivera tjänsten för webbhistorik för organisationen.