Tilitapahtumien ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Voit saada Google Cloud Searchissa osuvampia ehdotuksia, jos otat tilitapahtumat käyttöön. Google tallentaa hakutoimintasi, jotta se voi muokata käyttökokemustasi, kun käytät Cloud Searchia ja tilitapahtumat on otettu käyttöön.

Hallinnoit itse tilitapahtumiasi ja voit muuttaa asetusta milloin tahansa.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Valitse etusivun oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Tilitapahtumat.
  3. Muuta Verkko- ja sovellustoiminta ‑kohdan asetusta klikkaamalla Käytössä Päällä tai Pois käytöstä Ei päällä.
  4. Muuta sivun alareunassa olevaa asetusta klikkaamalla Ota käyttöön tai Keskeytä.

Lisätietoja hakutoiminnan hallinnasta on kohdassa Googlen verkko- ja sovellustoiminta.

Jos et voi käyttää toimintojen hallintaa, ota yhteyttä organisaatiosi Google-tilejä hallinnoivaan järjestelmänvalvojaan. Ennen kuin voit ottaa tilitapahtumat käyttöön, järjestelmänvalvojan on otettava Verkkohistoria-palvelu käyttöön organisaatiossasi.