Om resultater fra Cloud Search

Brug Google Cloud Search til at finde de oplysninger, du har brug for, fra de kilder, du bruger dagligt på arbejdet. Du kan søge i flere forskellige Google Workspace-tjenester som f.eks. Gmail og Drev og andre datakilder, som din organisation aktiverer for dig. Søgeresultaterne hentes fra indholdet på din organisations domæne, når du er logget ind på din Google-konto til arbejde eller skole.

Cloud Search respekterer dine indstillinger for tilladelser

I forbindelse med Google Workspace følger Cloud Search den samme delingsmodel, som bruges for alle dine Google Workspace-tjenester. De resultater, du får vist, er baseret på de eksisterende delingsindstillinger i dine andre Google Workspace-tjenester som f.eks. Gmail, Drev og Sites. Resultaterne fra din Gmail kan f.eks. kun ses af dig og af personer og grupper i felterne Til, Cc og Bcc.

De søgeresultater, du får vist i forbindelse med indhold, som ikke er fra Google Workspace, er baseret på den delingsmodel, der er konfigureret af din organisation.

Er der noget, der ser forkert ud? Tjek indstillingerne for tilladelser i forbindelse med indholdet for at sikre, at det deles korrekt, eller kontakt din administrator.

Få oplysninger om søgeresultatsiden i Cloud Search

1. Værktøjslinje

Klik for at vende tilbage til startsiden for Cloud Search.

Klik for at få hjælp.

Klik for at sende feedback.

Klik for at ændre dine indstillinger.

2. Menulinjefiltre
  • Datakildefiltre – Hvis du vil begrænse dine søgeresultater til en bestemt datakilde, kan du klikke på datakildens navn. Hvis du f.eks. kun vil se mails, kan du klikke på Mail. Hvis du vil se andre kilder, kan du klikke på Flere.
  • Filtre for Google Workspace – Klik på Søgeværktøjer for at se mere avancerede filtre, f.eks. Når som helst eller Alle typer. Du kan filtrere elementer efter bl.a. ejer, tidsrum eller indholdstype.
  • Filtre for kilder, der ikke er fra Google Workspace – For datafilder, der ikke er fra Google Workspace, kan du klikke på Filter øverst til højre. Vælg ét eller flere filtre i panelet, der vises til højre. Du kan se disse filtre, hvis din organisation har konfigureret dem.

Se, hvordan du filtrerer dine søgeresultater.

3. Søgeresultater

Hvert søgeresultat består af fire dele:

• Titel – Den første linje i et søgeresultat er titlen. Hvis titlen er blå, kan du klikke på den for at åbne indholdet. Hvis titlen ikke er blå, er der ikke noget link til indholdet.
  • Indholdstype – Den anden linje i et resultat viser indholdstypen eller navnet på datakilden. Ud for titlen kan du også se et ikon, der angiver indholdstypen. angiver f.eks., at resultatet er en del af en mailtråd. angiver, at elementet er fra en tredjepartskilde.
  • Kort beskrivelse – Under titlen vises en beskrivelse af elementet (uddrag), som kan omfatte ord fra indholdet. Dine søgetermer vises med fed skrift, så du lettere kan beslutte, hvilke resultater du vil åbne.
  • Privatliv, dato og ejer – Nederst i resultatet kan du se en eller flere af følgende oplysninger:
    • Privatlivsindstilling for indholdet (hvem kan se indholdet)
    • Datoen, hvor indholdet blev oprettet eller ændret (Drev), modtaget (Gmail) eller indsendt (Grupper)
    • Navnet på ejeren eller afsenderen

Staveforslag

Cloud Search tjekker automatisk stavningen af ordene i din søgning. Hvis der findes en mere almindelig stavemåde for det, du forsøger at finde, vises der et forslag til stavning efter "Mente du:" over søgeresultaterne.

Kendte begrænsninger

• Du kan kun søge efter indhold på din organisations domæne. Indhold, der er oprettet uden for din organisation og delt med dig, vises ikke i søgeresultaterne.
  • Slettede mails og mailkladder vises ikke i søgeresultaterne.
  • Udkast til websites vises i søgeresultaterne, hvis du bruger filtrene Alle eller Drev. Udkast til websites vises ikke, hvis du bruger filteret Sites.
  • Kun begivenheder fra din primære kalender vises i søgeresultaterne. Cloud Search understøtter i øjeblikket ikke sekundære kalendere eller kalendere, der er delt med dig.
  • I store dokumenter kan du kun søge i de første par tusinde ord.