Hakutulosten suodattaminen

Voit tarkentaa Google Cloud Searchin hakutuloksia käyttämällä tulossivun yläreunassa olevia suodattimia. Hakusuodattimet rajaavat tulokset tiettyjen ehtojen, kuten sisältötyypin tai ajanjakson, perusteella. Voit valita esimerkiksi suodattimet, joiden avulla tuloksissa näytetään vain viimeisen viikon aikana muokatut Google Docs ‑dokumentit tai vain lähettämäsi sähköpostit.

Suodattimien käyttäminen hakutuloksissa

Voit käyttää suodattimia vain niissä datalähteissä, jotka organisaatio on antanut käyttöösi.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Tee haku.
  3. Klikkaa tulossivun yläreunasta lähdettä, joka voi olla esimerkiksi Posti, Drive tai Henkilöt. Jos haluat käyttää jotakin muuta lähdettä, klikkaa Lisää.
    Sivulla näytetään vain suodatinta vastaavat tulokset.
  4. (Valinnainen) Tarkenna hakutuloksia valitsemasi datalähteen mukaan:
    • Google Workspace ‑lähteet (Posti, Drive, Sites, Ryhmät, Kalenteri): Klikkaa Hakutyökalut.
      1. Klikkaa Kaikki ajat tai muuta toissijaista suodatinta ja valitse sitten vaihtoehto luettelosta.
      2. Voit poistaa kaikki hakutyökalun suodattimet klikkaamalla Poista.
      3. Voit poistaa ja piilottaa kaikki hakutyökalun suodattimet klikkaamalla Peruuta .

Filters

• Muut kuin Google Workspace ‑lähteet: Valitse näkyviin tulevasta vasemmasta paneelista yksi tai useampi toissijainen suodatin.
      1. Voit tyhjentää kaikki suodattimet valitsemalla yläreunasta Tyhjennä kaikki.
      2. Sulje suodatinpaneeli valitsemalla yläreunasta Valmis.

5. (Valinnainen) Voit palata suodattamattomiin tuloksiin klikkaamalla Kaikki.

Aiemmin käyttämäni suodattimet ovat edelleen käytössä, kun teen uuden haun

Jos teet uuden haun, aiemmin käyttämäsi suodattimet säilyvät ennallaan. Jos olet käyttänyt esimerkiksi Posti-suodatinta ja teet sen jälkeen uuden haun, näet vain postista peräisin olevia tuloksia, ellet valitse Kaikki-vaihtoehtoa tai toista lähdettä.

Työkalujen suodattimet jäävät käyttöön myös silloin, kun vaihdat lähdettä, paitsi jos uusi lähde ei tue niitä. Jos esimerkiksi käytät Drive- ja Omistamani-suodattimia ja valitset sen jälkeen Postin, tulokset suodatetaan Postin perusteella mutta hakutyökalut tyhjennetään automaattisesti, koska Omistamani-vaihtoehto ei koske Postia.

Vinkki: Voit tarkentaa tuloksia myös käyttämällä hakukyselyssä hakuoperaattoreita.