Hakutulosten suodattaminen

Voit tarkentaa Google Cloud Searchin hakutuloksia käyttämällä tulossivun yläreunassa olevia suodattimia. Hakusuodattimet rajaavat tulokset tiettyjen ehtojen, kuten sisältötyypin tai ajanjakson, perusteella. Voit valita esimerkiksi suodattimet, joiden avulla tuloksissa näytetään vain viimeisen viikon aikana muokatut Google Docs ‑dokumentit tai vain lähettämäsi sähköpostit.

Suodattimien käyttäminen hakutuloksissa

Voit käyttää suodattimia vain niissä datalähteissä, jotka organisaatio on antanut käyttöösi.

1. Avaa Cloud Search ‑sovellus .
  2. Tee haku.
  3. Napauta tulossivun yläreunasta lähdettä, joka voi olla esimerkiksi Posti, Drive tai Henkilöt. Jos haluat käyttää muita lähteitä, pyyhkäise vasemmalle.
    Sivulla näytetään vain suodatinta vastaavat tulokset.
  4. (Valinnainen) Tarkenna hakutuloksia valitsemasi datalähteen mukaan:
    • Google-lähteet (Posti, Drive, Sites, Ryhmät, Kalenteri): Valitse Kaikki ajat tai jokin muu toissijainen suodatin ja valitse sitten vaihtoehto luettelosta.

Filters

• Muut kuin Google Workspace ‑lähteet: Napauta oikeasta yläkulmasta Suodata.
      1. Valitse oikealle avautuvasta paneelista yksi tai useampi toissijainen suodatin.
      2. Suodattimien poistaminen:
        • Valitse poistettavan suodattimen nimen vierestä Tyhjennä.
        • Jos haluat poistaa kaikki suodattimet, valitse Poista kaikki.
      3. Sulje suodatinpaneeli valitsemalla yläreunasta Valmis.
  5. (Valinnainen) Voit palata suodattamattomiin hakutuloksiin valitsemalla Kaikki.

Aiemmin käyttämäni suodattimet ovat edelleen käytössä, kun teen uuden haun

Jos teet uuden haun, aiemmin käyttämäsi suodattimet säilyvät ennallaan. Jos olet käyttänyt esimerkiksi Posti-suodatinta ja teet sen jälkeen uuden haun, näet vain postista peräisin olevia tuloksia, ellet valitse Kaikki-vaihtoehtoa tai toista lähdettä.

Työkalujen suodattimet jäävät käyttöön myös silloin, kun vaihdat lähdettä, paitsi jos uusi lähde ei tue niitä. Jos esimerkiksi käytät Drive- ja Omistamani-suodattimia ja valitset sen jälkeen Postin, tulokset suodatetaan Postin perusteella mutta hakutyökalut tyhjennetään automaattisesti, koska Omistamani-vaihtoehto ei koske Postia.

Vinkki: Voit tarkentaa tuloksia myös käyttämällä hakukyselyssä hakuoperaattoreita.