Løs problemer med Google Cloudprinter

Hvis du har problemer med at udskrive med Google Cloudprinter, kan du prøve at følge vejledningen nedenfor. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte producenten af din printer.

Opdater din printers firmware og driver

Når du opdaterer din printers firmware og driver, installeres de seneste forbedringer, opdateringer og funktioner fra producenten på printeren.

Du kan søge efter tilgængelige opdateringer ved at gå til websitet for producenten af din printer. Følg derefter vejledningen på websitet for at installere den opdaterede firmware eller driver.

Løs et problem

Dit dokument kan ikke udskrives

Start med at følge denne vejledning:

Hvis dit dokument stadig ikke kan udskrives, kan du prøve at slette din printer fra listen over printere og derefter konfigurere den igen:

1. Gå til google.com/cloudprint.
  2. Klik på Printere i venstre side.
  3. Klik på din printer.
  4. Klik på Slet øverst.
  5. Konfigurer din printer. Se, hvordan du konfigurerer din printer med Google Cloudprinter.

Løs andre problemer

Der er ikke angivet nogen printere på google.com/cloudprint

Hvis der slet ikke er angivet nogen printere på https://www.google.com/cloudprint#printers, skal du opdatere siden ved at klikke på Genindlæs Genindlæs.

Hvis du stadig ikke kan se nogen printere:

1. Tjek, at den person, der konfigurerede printeren, har delt printeren med dig. Se, hvordan du giver andre mulighed for at bruge din printer.
  2. Opdater til den nyeste version af Chrome. Se, hvordan du opdaterer Chrome.
  3. Tjek, at din computer har den nyeste version af sin software. Du kan se, hvordan du opdaterer software, ved at gå til computerproducentens supportside.

Hvis du bruger din printer på arbejdet eller i skolen, skal du kontakte din administrator for at få yderligere hjælp. Se, hvordan du finder din administrator.

Administratorer: Følg vejledningen nedenfor.

Vinduet forbliver tomt, når du forsøger at uploade en fil til udskrivning

Hvis du går til siden Cloudprinter, klikker på Udskriv og derefter Upload fil til udskrivning, og siden er tom, kan problemet skyldes en af dine Chrome-udvidelser.

Prøv at deaktivere dine udvidelser én ad gangen for at tjekke, om en af dem forårsager problemet:

1. I Chrome skal du klikke på Mere Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Udvidelser.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret for at deaktivere en udvidelse.
  3. Prøv at udskrive igen.
  4. Gentag trin 2 og 3 for hver udvidelse.
Printeren på dit arbejde eller i din skole angiver, at den er offline

Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp. Se, hvordan du finder din administrator.

Administratorer: Følg vejledningen nedenfor.

Tjek porte

For at Google Cloudprinter kan fungere på dit netværk, skal du sørge for følgende:

• Åbn port 80 og 443 for at tillade HTTP- og HTTPS-trafik
  • Åbn port 5222 for at tillade XMPP-beskedtrafik

Tjek firewalls

Din router kan indeholde en firewall eller anvende IP-filtrering, hvilket kan blokere dine udskriftsjobs. Sådan ændrer du din firewall:

1. Find din router.
  2. Åbn konfigurationen af firewalls.
  3. Tillad trafik via port 5222.

Se, hvordan du konfigurerer Google Cloudprinter til arbejdet, skolen eller en anden organisation.

Din printer plejede at fungere sammen med Google Cloudprinter, men nu kan den ikke udskrive

Din printer fungerer muligvis ikke længere sammen med Google Cloudprinter, hvis:

• Producenten af din printer ikke har opdateret din printer med den nyeste firmware, så din printer har et udløbet sikkerhedscertifikat
  • Du får vist meddelelsen "Den valgte Google Cloudprinter-enhed understøttes ikke længere".

Din printer skal konfigureres på en anden måde, før du kan udskrive.

1. Følg vejledningen på supportsiden for producenten af din printer.
  2. Se, hvordan du udskriver fra en standardprinter.

Bemærk! Hvis du bruger din printer på arbejdet eller i skolen, skal du kontakte din administrator for at få yderligere hjælp. Se, hvordan du finder din administrator.