Udskriv med Google Cloudprinter

Med Google Cloudprinter kan du udskrive fra forskellige applikationer, på samme måde som du udskriver til lokale printere.

Du kommer i gang med at udskrive ved at finde og installere applikationer, hvor du har mulighed for at bruge Google Cloudprinter.

Udskriv filer fra din computer
  1. Gå til administrationssiden for Google Cloudprinter.
  2. Klik på Udskriv.
  3. Vælg Upload fil til udskrivning > Vælg en fil fra min computer.
  4. Vælg en fil og Åbn den.
  5. Vælg din printer, og klik på Udskriv.
Udskriv med Google Chrome
  1. Klik på menu Menu øverst til højre i browseren.
  2. Vælg Udskriv.
  3. I afsnittet "Destination" skal du klikke på Skift.
  4. Vælg din printer, og klik på Udskriv.
Hvis du er Chromebook-administrator for din organisation, kan du få flere oplysninger om konfiguration af printere i Hjælp til Chromebook.

Bemærk! Hvis dine printerindstillinger er deaktiveret, når du prøver at bruge Google Cloudprinter, er de muligvis ikke kompatible med den cloudprinter, du har valgt. Du kan komme til dine printerindstillinger ved at vælge Udskriftsindstillinger i Cloudprinter-dialogboksen, der vises, når du vælger den cloudprinter, du vil bruge.