Konfigurer din printer med Google Cloudprinter

Hvis du vil udskrive via Wi-Fi fra din computer eller hurtigt dele din printer med andre, kan du forbinde din printer til Google Cloudprinter.

Du skal bruge:

Trin 1: Opret forbindelse til Wi-Fi

1. Tænd din printer.
  2. Opret forbindelse til dit Wi-Fi-netværk fra printeren. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør, skal du følge vejledningen fra printerproducenten.
  3. Tænd for din computer.
  4. Forbind din computer til det samme Wi-Fi-netværk som din printer.

Trin 2: Find ud af, om din printer er Google Cloud-kompatibel

Gå til siden med Cloud-kompatible printere, og søg efter din printerproducent og -model.

• Hvis der står "v2" ud for navnet på din printer, er den Cloud-kompatibel (version 2.0).
  • Hvis der ikke står "v2" ud for navnet på din printer, er den Cloud-kompatibel (version 1.0).
  • Hvis din printer ikke er med på listen, er den ikke Cloud-kompatibel. Men hvis den kan oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du konfigurere den med Google Cloudprinter.

Trin 3: Forbind din printer til Google Cloudprinter

Forbind en printer, der ikke er Cloud-kompatibel

Vigtigt! Hvis du vil konfigurere denne printer, skal du have en pc eller Mac-computer. Du kan ikke bruge en Chromebook.

1. Find systemindstillingerne på din pc eller Mac, og find derefter sektionen om udskrivning.
  2. Føj din printer til din computer. Hvis du har brug for hjælp, skal du gå til websitet med hjælp til Mac eller Windows.
  3. Åbn Chrome Chrome.
  4. Skriv chrome://devices, og tryk på Enter.
  5. Klik på Tilføj printere under "Klassiske printere".
  6. Vælg den printer, du vil dele i sektionen "Printere, der skal registreres", og klik på Tilføj printere.
  7. Klik på Administrer dine printere for at kontrollere, om din printer blev tilføjet.

Tip! Hvis du vil lade andre udskrive fra denne computer eller udskrive fra denne printer på en Chromebook, skal du dele printeren. Se, hvordan du deler din printer.

Forbind en Cloud-kompatibel printer (2.0)
  1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Skriv chrome://devices, og tryk på Enter.
  3. Find din printer under "Nye enheder".
  4. Klik på Administrer ud for din printer.
  5. Klik på Registrer i feltet "Bekræft registrering", der nu vises.
  6. Følg vejledningen på din printers skærm for at fuldføre registreringen. Du skal muligvis trykke på en knap, hvor der står Registrer eller OK.
  7. Du kan tjekke, om din printer er registreret på din computer, ved at gå til google.com/cloudprint og klikke på printere.

Tip! Hvis du vil lade andre udskrive fra denne printer, skal du dele denne printer med dem. Se, hvordan du deler din printer.

Forbind en Cloud-kompatibel printer (1.0)
  1. Åbn siden med Cloud-kompatible printere på din computer.
  2. Klik på din printerproducent.
  3. Klik på linket nederst i sektionen for at gå til din producents website med hjælp.
  4. Følg producentens vejledning for at konfigurere din printer.

Løs problemer med at konfigurere Google Cloudprinter

Du kan ikke konfigurere din printer

Følg denne vejledning:

Hvis du stadig ikke kan konfigurere din printer:

• Hvis du har en Cloud-kompatibel printer, skal du kontrollere, at Google Cloudprinter er slået til på din printer. Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette, skal du tjekke din printerproducents supportwebsite eller manualen, der fulgte med din printer.
  • Kontakt din printerproducent for at få hjælp.
Du har konfigureret din printer, men kan ikke udskrive

Sørg for, at:

• Din printer har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din computer
  • Du har downloadet Google Chrome eller bruger en Chromebook
  • Du udskriver fra Chrome

Hvis din printer ikke er Cloud-kompatibel, skal du sørge for, at den computer, som printeren blev konfigureret fra, også er tændt og har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din printer.

Tip! Hvis du bruger Windows, skal du installere Windows-driveren til Google Cloudprinter. Du kan bruge den til at udskrive fra andre webbrowsere (f.eks. Internet Explorer) eller computerprogrammer (f.eks. Microsoft Office).