Uw logo toevoegen aan Google Workspace

Supported editions for this feature: Frontline Starter en Frontline Standard; Business Starter, Business Standard, and Business Plus; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade, and Education Plus; Nonprofits; G Suite Basic and G Suite Business. Versies vergelijken

Als beheerder kunt u het logo van uw organisatie toevoegen aan een deel van de Google Workspace-servicepagina's, zoals Gmail, Agenda en Drive. Het logo staat bovenaan het venster voor alle gebruikers in alle domeinen die aan uw account zijn toegevoegd.

Het logo staat naast het gebruikersprofiel.

Vereisten voor logoafbeeldingen

• Het logo moet de indeling .png of .gif hebben.
    Opmerking: .gif-afbeeldingen worden niet geanimeerd.
  • De maximale bestandsgrootte is 30 KB.
  • Het logo op de servicepagina's wordt weergegeven met exact 320 x 132 pixels. We raden u dus aan een afbeelding van exact 320 x 132 pixels te uploaden.
  • Als u een kleinere of grotere afbeelding uploadt, wordt het formaat van de afbeelding aangepast naar exact 320 x 132 pixels. Als de beeldverhouding niet overeenkomt, wordt de afbeelding vertekend. Een afbeelding van 132 x 132 pixels wordt bijvoorbeeld uitgerekt tot 320 x 132 pixels, waardoor deze wordt vertekend.
    Een vierkante afbeelding wordt uitgerekt, maar een rechthoek van 320 bij 132 wordt wel goed geüpload.

Voordat u begint

• U kunt uw eigen logo uploaden voor uw Google Workspace-account. Alle organisatie-eenheden en domeinen in dat account gebruiken dat logo.
  • Als u de Safari-browser gebruikt, kunt u het logo van uw organisatie niet uploaden. U moet de Google Chrome-browser gebruiken om het logo te uploaden.

Je logo uploaden

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Accountand thenAccountinstellingenand thenPersonalisatie.

3. Klik op de pijl-omlaag om het deelvenster Personalisatie te openen.
  4. Klik op Bestand selecteren voor uploaden en selecteer de afbeelding van het logo op uw computer. U ziet een voorbeeld van het logo.
  5. (Optioneel) Als u wilt dat het logo wordt toegevoegd aan alle sites die u met de klassieke versie van Google Sites maakt, vinkt u het vakje aan voor Dit logo weergeven op alle door de gebruiker gemaakte klassieke sites.
  6. Klik op Opslaan. Opmerking: Het kan tot 4 dagen duren voordat het nieuwe logo wordt weergegeven op uw Google Workspace-pagina's.

Logobeleid

We moedigen u aan creatief te zijn bij het maken van uw logo. Houd echter rekening met het volgende, zodat u onze Servicevoorwaarden niet schendt:

• U mag de tekst 'Mogelijk gemaakt door Google' overal op uw pagina en in uw logo gebruiken.
  • Met uitzondering van 'Mogelijk gemaakt door Google' mag uw logo niet de woorden 'Google', 'Gmail' of andere handelsmerken van Google bevatten.
  • U mag het Google-logo, het Gmail-logo of andere Google-logo's niet gebruiken in uw aangepaste logo.
  • Illegale afbeeldingen of afbeeldingen waar copyright op zit, mogen niet worden gebruikt.

Gerelateerd onderwerp