Het beveiligingsdashboard aanpassen

Ondersteunde versies voor deze functie: Frontline Standard; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Standard en Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Versies vergelijken

Deze functie is beschikbaar voor Cloud Identity Premium. Versies vergelijken

U kunt het beveiligingsdashboard aanpassen door diagrammen toe te voegen, te verbergen en te sorteren. Zo ziet u altijd de diagrammen die het belangrijkst voor u zijn.

Klik rechtsboven op het pictogram Dashboard aanpassen. Het venster Widgets toevoegen wordt weergegeven en het beveiligingsdashboard komt in de bewerkingsmodus. In het venster Widgets toevoegen staat een lijst met diagrammen die u aan het dashboard kunt toevoegen.

Opmerking: Alle aanpassingen aan het dashboard worden per gebruiker opgeslagen. Als u bijvoorbeeld een diagram op het dashboard verbergt, wordt dit diagram alleen voor u verborgen en niet voor andere beheerders in uw organisatie.

Diagrammen toevoegen of verbergen

U kunt items van en naar het venster Widgets toevoegen en van en naar het dashboard slepen. U versleept een diagram door erop te klikken, het vast te houden en het vervolgens naar de gewenste locatie te verplaatsen.

U kunt een diagram ook verbergen door rechtsboven bij een diagram op het dashboard op de x te klikken. U kunt een diagram toevoegen aan het dashboard door op de + bij een diagram in het venster Widgets toevoegen te klikken.

Diagrammen sorteren

U kunt een diagram omhoog of omlaag verplaatsen, of van de ene kolom naar de andere. Versleep een diagram op de pagina naar de juiste locatie.

Met het toetsenbord

Wanneer het dashboard in de bewerkingsmodus staat, kunt u diagrammen ook verplaatsen met toetsen op het toetsenbord:

1. Ga naar het diagram dat u wilt verplaatsen door op tab te drukken. Druk vervolgens op enter.
  2. Selecteer de bestemming van het diagram door met de pijltoetsen door het dashboard te navigeren.
  3. Druk op enter om de nieuwe locatie te bevestigen of druk op escape om de actie te annuleren.