De Cloud Identity-licentie van een gebruiker wijzigen

Als u zowel de gratis versie als de Premium-versie van Cloud Identity gebruikt, kunt u de licentie van een gebruiker wijzigen van de ene versie in de andere.

Een licentie voor de gratis versie wijzigen in een Premium-licentie

U kunt de licentie voor de gratis versie van Cloud Identity van een gebruiker niet verwijderen. Als een gebruiker of groep gebruikers toegang nodig heeft tot de Premium-functies, wijst u een Premium-licentie toe door de stappen te volgen in Licenties toewijzen, verwijderen en opnieuw toewijzen. De licentie voor de gratis versie wordt dan vervangen door een Premium-licentie.

Een Premium-licentie wijzigen in een licentie voor de gratis versie

U hoeft geen licenties voor de gratis versie van Cloud Identity toe te wijzen aan gebruikers. Als een gebruiker of groep gebruikers met Premium-licenties alleen toegang nodig heeft tot de gratis kernfuncties, verwijdert u de Premium-licentie door de stappen te volgen in Licenties toewijzen, verwijderen en opnieuw toewijzen. De Premium-licentie wordt dan verwijderd en de gebruikers krijgen automatisch een licentie voor de gratis versie.

U kunt de Premium-licentie van een gebruiker niet verwijderen als u automatische toewijzing van licenties voor Cloud Identity Premium heeft aangezet voor de organisatie-eenheid van die gebruiker of voor uw hele organisatie: