Kontakta support för Cloud Identity Premium

Om du har registrerat dig för Cloud Identity Premium loggar du in på administratörskontot om du vill kontakta support. Om du har glömt lösenordet till administratörskontot läser du Återställ ditt administratörslösenord.

Cloud Identity Premium-utgåvan Cloud Identity (kostnadsfri utgåva) Personligt konto (till exempel Gmail)

Telefon

Logga in som Cloud Identity Premium-administratör för att visa telefonnumren.

Tillgängligt på 14 språk.

Chat

Logga in som Cloud Identity Premium-administratör för att starta en chatt.

• Engelska: dygnet runt
  • Spanska: måndag–fredag, 6.00–21.00 PST
  • Japanska: måndag–fredag, 9.00–18.00 JST

E-post

Logga in som Cloud Identity Premium-administratör för att skicka ett supportärende.

Få hjälp online

Hjälpcenter

Hjälpcentret för administratörer: Sök i dokumentation om Cloud Identity Premium-tjänsten.

Kända avbrott

Statusöversikt: Se aktuell status för din Cloud Identity Premium-tjänst.

Cloud Connect Community

För den som behöver ytterligare support erbjuder Google även Cloud Connect Community, en kundportal med självbetjäning där du kan läsa lanseringsmeddelanden, dela med dig av dina åsikter till andra Cloud Identity-kunder och hitta svar.

Supportpolicyer

Dessa policyer gäller för Cloud Identity Premium-administratörer.

Så här prioriterar vi ditt problem

Vi undersöker problemet enligt prioritetsnivå och ankomsttid. Du kan förvänta dig ett första svar inom en arbetsdag eller mindre.

Prioritet och typ av problem
P1: Kritiskt problem med tillgång till tjänsten som berör fler än en användare. Tjänsten är inte tillgänglig eller fungerar inte. Det finns ingen lösning.
P2: Kritiskt problem med tillgång till tjänsten som berör en användare eller ett problem som berör samarbete mellan användare. Produkten fungerar inte som förväntat och det finns ingen rimlig lösning.
P3: Produkten fungerar inte som väntat, men en enkel lösning är tillgänglig.
P4: Produkten uppträder inte som önskat, men den fungerar och en lösning är inte nödvändig.

Kompletterande undersökning

Vi måste kanske samla mer information från dig för att genomföra fler test. I de här fallen kan vi be dig att

• lista de exakta steg som orsakar problemet
  • följa felsökningsstegen
  • samla in och skicka ytterligare information som loggfiler eller meddelanderubriker.
Vi kan även skicka ditt problem till ett specialiserat team för ytterligare undersökning. Hur lång tid det tar att lösa ett problem beror på hur komplext det är och på om felsökningsdata är tillgänglig.

Möjliga lösningar

Oavsett vilket problem du har så är vårt mål att erbjuda dig en lösning. Beroende på problemet är följande lösningar möjliga:

• Vi löser problemet, ger en lösning eller besvarar din fråga.
  • Vi bekräftar att det rapporterade problemet är en funktion som saknas. Du kan skicka in problemet som en funktionsidé i Cloud Connect Community
  • Vi kan inte återskapa felet men ger rekommendationer för ytterligare undersökning.
  • Vi ber ett externt produktteam att hjälpa till och sätter dig i kontakt med dem för ytterligare hjälp.
  • Vi kan inte undersöka problemet du skickat in eller också har vi fastställt att det inte stöds.
  • Vi åtgärdar ett avbrott som spåras på statusöversikten och skickar, på din specifika begäran, en kreditering av tjänsten och/eller en incidentrapport.

När ditt ärende är löst får du en e-postundersökning om hur vi har hanterat det. Din feedback är avgörande för att vi ska kunna förbättra vår supportstruktur och våra produkter.

När din verksamhet växer gör vår det också. För att uppfylla supportbehoven hos vår växande kundbas interagerar vi med en utvald grupp av betrodda supporttjänstleverantörer. Precis som våra kunder präglas de av mångfald. De talar många språk och är strategiskt placerade för att vi ska kunna ge dig support när du behöver hjälp. Varje tjänstleverantör går genom en rigorös urvalsprocess för att säkerställa att de har nödvändig teknisk kompetens och vi upprätthåller säkerhet och sekretess så att vi tillsammans kan ge dig en konsekvent supportupplevelse.