Rapport Activiteit OAuth-toewijzingen

Beveiligingsdashboard

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Standard en Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Versies vergelijken

Deze functie is beschikbaar voor Cloud Identity Premium. Versies vergelijken

In het venster Activiteit OAuth-toewijzingen ziet u welke OAuth-toewijzingen er zijn geweest in uw organisatie. Dit rapport is gerangschikt op de groei van toewijzingen voor apps in de huidige periode, vergeleken met de vorige periode. U kunt het aantal OAuth-toewijzingen bekijken per app, bereik en gebruiker.

Ga als volgt te werk om het rapport 'Activiteit OAuth-toewijzingen' te bekijken:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Beveiligingand thenBeveiligingscentrumand thenDashboard.
  3. Klik onderaan op Rapport bekijken.
  4. (Optioneel) Klik op Spreadsheet exporteren om een spreadsheet met de gegevens uit het rapport te maken.

Het rapport aanpassen

Standaard staan de gegevens van alle domeinen in het diagram. Als u een specifiek domein wilt selecteren, klikt u bovenaan op Alle domeinen en kiest u een domein.

Onder Periode kunt u ervoor kiezen om gegevens van een bepaalde periode weer te geven.

Activiteiten voor OAuth-toewijzingen bekijken per product, bereik of gebruiker

Onderaan kunt u activiteiten voor OAuth-toewijzingen bekijken per product (app), bereik of gebruiker. Klik op App, Bereik of Gebruiker. om de informatie te filteren. Als u een spreadsheet met de rapportgegevens wilt maken, klikt u op Downloaden .

Over OAuth en OAuth-bereiken

U gebruikt Open Authorization (OAuth) om services van derden toegang te geven tot de accountgegevens van een gebruiker, zonder dat het wachtwoord van de gebruiker bekend wordt.

Met OAuth-bereiken kunt u apps toestaan om toegang te vragen tot bepaalde gebruikersgegevens. Uw gebruikers moeten de app dan toegang geven.