Administratörsgranskning för säkerhetscentret

Många säkerhetscenteruppgifter registreras i administratörsgranskningsloggen. Den här loggen gör att du kan spåra historiken över uppgifter som utförts på Googles administratörskonsol, inklusive vilken administratör som utförde uppgifterna.

Som avancerad administratör vill du exempelvis kanske se vad en delegerad administratör har gjort med vidaresökningarna på säkerhetscentrets översikt. Du kan gå till administratörsgranskningsloggen och söka efter administratörens namn. Med hjälp av resultaten av den här sökningen kan du se vilka diagram administratören har skapat och vilka filter som använts på diagrammen.

Parametrar för händelser i granskningsloggen inkluderar administratörens namn, diagrammets namn och datumintervallen. En ny logghändelse skapas varje gång en användare lägger till eller tar bort ett filter. Om det finns flera filter listas de i kommaseparerat format.

I administratörsgranskningsloggen kan du hitta detaljer om dessa händelser i säkerhetscentret:

• Vidaresökning på säkerhetsdiagram när en administratör söker vidare i diagram i säkerhetsöversikten.
  • Export av säkerhetsdiagram när en administratör exporterar ett diagram i säkerhetsöversikten.
  • Export av vidaresökning på säkerhetsdiagram när en administratör söker vidare i diagram i säkerhetsöversikten.

Obs! Administratörsaktivitet på sidan Säkerhetsstatus granskas inte. Åtgärder som härrör från informationen på sidan Säkerhetsstatus granskas dock i den specifika inställningens befintliga granskningsloggar.

Mer information och instruktioner finns i Granskningslogg för administratör.