Rapport Verdachte activiteit op apparaten

Beveiligingsdashboard

Deze functie wordt ondersteund in de volgende versies: Frontline Standard; Enterprise Standard en Enterprise Plus; Education Standard en Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Versies vergelijken

Deze functie is beschikbaar voor Cloud Identity Premium. Versies vergelijken

In het rapport Verdachte activiteit op apparaten ziet u informatie over verdachte activiteiten op uw zakelijke apparaten tijdens een opgegeven periode. Alleen apparaten waarvoor geavanceerd beheer geldt, staan in dit rapport.

In het rapport staan de apparaat-ID, de apparaateigenaar en het tijdstempel van de verdachte activiteiten.

Als een apparaatkenmerk wordt geüpdatet op een mobiel apparaat, telt dit als verdachte activiteit. Apparaatkenmerken zijn bijvoorbeeld het serienummer, het apparaatmodel en het besturingssysteem.

Ga als volgt te werk om het rapport Verdachte activiteit op apparaten te bekijken:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Beveiligingand thenBeveiligingscentrumand thenDashboard.
  3. Klik rechtsonder in het venster Verdachte activiteit op apparaten op RAPPORT BEKIJKEN.

U kunt het rapport aanpassen zodat gegevens van een specifieke periode worden weergegeven: Vandaag, Gisteren, Deze week, Vorige week, Deze maand, Vorige maand of Dagen geleden (maximaal 180 dagen). U kunt ook een start- en einddatum invoeren. Klik nadat u de periode heeft ingesteld op Toepassen.

Standaard staan de gegevens van alle domeinen in het diagram. Als u een specifiek domein wilt selecteren, kiest u er een uit het dropdownmenu Domein.

Opmerking: Dit rapport bevat alleen gegevens van Android-apparaten, niet van iOS-apparaten.