Rapporten Händelser om intrång på enheten

Säkerhetsöversikt

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Frontline Standard; Enterprise Standard och Enterprise Plus; Education Standard och Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Jämför utgåvor

Den här funktionen är tillgänglig i Cloud Identity-premiumversionen. Jämför utgåvor

Rapporten Händelser om intrång på enheten gör det möjligt att visa detaljer om intrång på enheten under ett angivet tidsintervall. Det är enbart enheter med avancerad hantering som ingår i denna rapport.

Använd den här rapporten för att visa enhets-id, enhetsägare och tidstämplar för enheter som utsatts för intrång.

En enhet kan anses vara utsatt för intrång om ovanliga händelser upptäcks.

• iOS-enheter – en iOS-enhet anses vara utsatt för intrång om enheten är jailbroken.En jailbreak kan möjliggöra installation av inofficiella appar, modifiering av tidigare begränsade inställningar eller kringgående av säkerhetskontroller.
  • Android-enheter – en Android-enhet anses vara utsatt för intrång om den är rootad. Om en enhet är rootad kan användarna ändra programvarukoden på enheten eller installera programvara som normalt inte tillåts av tillverkaren.

Visa rapporten Händelser om intrång på enheten

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt avSäkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avÖversikt.
  3. I det nedre högra hörnet av Händelser om intrång på enheten klickar du på Visa rapport.

Du kan anpassa rapporten och visa data för ett visst tidsintervall: Idag, Igår, Den här veckan, Förra veckan, Den här månaden, Förra månaden eller Dagar sedan (upp till 180 dagar). Du kan även ange ett startdatum och slutdatum. Klicka på Tillämpa när du har angett datumintervallet.

Som standard visas diagrammet för alla domäner. Välj en specifik domän på rullgardinsmenyn Domän.

Obs! Den här rapporten innehåller data för både Android-enheter och iOS-enheter.