Rapporten Misslyckade lösenordsinmatningar på enhet

Säkerhetsöversikt

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Frontline Standard; Enterprise Standard och Enterprise Plus; Education Standard och Education Plus; Enterprise Essentials Plus. Jämför utgåvor

Den här funktionen är tillgänglig i Cloud Identity-premiumversionen. Jämför utgåvor

Med rapporten Misslyckade lösenordsinmatningar kan du bevaka antalet misslyckade inloggningsförsök på dina företagsenheter under en angiven tidperiod. Det är enbart enheter med avancerad hantering som ingår i denna rapport.

Ett misslyckat inloggningsförsök definieras som 6 misslyckade inloggningsförsök i följd från enhet, där varje misslyckat försök i följd räknas som ytterligare ett misslyckat försök.

Exempelvis räknas 6 misslyckade försök i följd som 1 misslyckat försök, 7 misslyckade försök i följd räknas som 2, 8 misslyckade försök i följd räknas som 3 och så vidare.

Visa rapporten över misslyckade lösenordsinmatningar

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt avSäkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avÖversikt.
  3. I det nedre högra hörnet av Misslyckade lösenordsförsök på enhet klickar du på Visa rapport.

Obs! Den här rapporten innehåller data enbart för Android-enheter och inte för iOS-enheter.

Diagram över misslyckade lösenordsinmatningar

I diagrammet längst upp i rapporten kan du se toppar eller trender i misslyckade inloggningsförsök för enheter.

Du kan anpassa rapporten och visa data för ett visst tidsintervall: Idag, Igår, Den här veckan, Förra veckan, Den här månaden, Förra månaden eller Dagar sedan (upp till 180 dagar). Du kan även ange ett startdatum och slutdatum. Klicka på Tillämpa när du har angett datumintervallet.

Som standard visas diagrammet för alla domäner. Välj en specifik domän på rullgardinsmenyn Domän.

Jämför aktuell och historisk data

Jämför aktuell och historisk data genom att välja Percentil högst upp på menyn Statistisk analys (inte tillgängligt för alla diagram i säkerhetsöversikten). Du ser en överlagring på diagrammet som visar den 10:e, 50:e och 90:e percentilen med historisk data (180 dagar för huvuddelen av data och 30 dagar för Gmail-data). Ändra analysen genom att ändra överlagringslinjen via menyn uppe till höger om diagrammet.

Tabell för misslyckade lösenordsinmatningar

I rapporttabellen kan du visa fler detaljer, t.ex. enhetens id, enhetsägare och tidstämplarna för misslyckade försök. Klicka på en uppgift i diagrammet längst upp på sidan för att visa data för ett visst datum.