Visa säkerhetsöversikten, undersökningsverktyget och sidan Säkerhetsstatus

Utgåvor som stöds för den här funktionen: Frontline Standard, Enterprise Standard och Enterprise Plus, Education Standard och Education Plus, Enterprise Essentials Plus.  Jämför utgåvorDen här funktionen är tillgänglig i Cloud Identity-premiumversionen. Jämför utgåvor

Säkerhetscentret omfattar säkerhetsöversikten, undersökningsverktyget och sidan för säkerhetsstatus.

Visa och använda säkerhetsöversikten

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt avSäkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avÖversikt.

Visa och använda verktyget för säkerhetsundersökning

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Säkerhetföljt avSäkerhetscenterföljt avUtredningsverktyg.

Visa och använda sidan för säkerhetsstatus

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2.  På administratörskonsolen går du till menyn följt av Säkerhetföljt avSäkerhetscenter  följt avSäkerhetsstatus.