Gebruik en beveiliging controleren met rapporten

Als beheerder kunt u rapporten en logboekgebeurtenissen checken in de Google Beheerdersconsole om de activiteiten in uw organisatie te controleren. U kunt bijvoorbeeld het volgende doen:

• Mogelijke beveiligingsrisico's onderzoeken
  • De samenwerking in uw team analyseren
  • Bijhouden wie wanneer inlogt
  • Beheerdersactiviteit analyseren

In diagrammen en tabellen zie je gegevens op domeinniveau naast gedetailleerde gegevens op gebruikersniveau. U kunt specifieke gegevens bekijken, filters instellen om het bereik van de gegevens in elk rapport aan te passen en op cellen in tabellen klikken om de bijbehorende grafische weergave te bekijken. In de meeste gevallen kunt u ook de gegevenskolommen in iedere tabel aanpassen.

Typen rapporten in de Beheerdersconsole

Het gedeelte Rapportage van de Google Beheerdersconsole bevat de volgende typen rapporten:

Blijf op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen, zoals verdachte inlogpogingen of wijzigingen aan service-instellingen die worden gemaakt door andere beheerders, door e-mailmeldingen voor beheerders aan te zetten. Ga naar E-mailmeldingen voor beheerders en door het systeem gedefinieerde regels voor meer informatie.