Uw Cloud Identity-account en de eerste beheerder maken

Ga als volgt te werk om uw Cloud Identity-account en de eerste beheerder te maken met de instelwizard:

1. Voer in het gedeelte Over u uw voor- en achternaam in het veld Naam in.
  2. Vul in het veld Huidig e-mailadres dat u gebruikt op het werk uw e-mailadres in.
    Dit e-mailadres wordt gebruikt als hersteladres.Dit moet een ander adres zijn dan het adres dat u hieronder maakt, dat wordt gebruikt als beheerdersaccount voor Cloud Identity.
  3. Voer in het gedeelte Over uw bedrijf uw bedrijfsnaam in het veld Naam van bedrijf of organisatie in.
  4. Kies in het veld Land/regio het juiste land of de juiste regio in het dropdownmenu.
  5. Klik op Volgende om uw domein in te stellen.
  6. In het venster Uw Cloud Identity-domein voegt u het domein toe dat u al heeft aangeschaft voor uw bedrijf. U moet verifiëren dat u er de eigenaar van bent door een specifieke CNAME-record te maken of een HTML-bestand te uploaden.
  7. Voer in het venster Uw Cloud Identity-account maken een gebruikersnaam en wachtwoord in. Dit account wordt uw Cloud Identity-beheerdersaccount. Het mag niet hetzelfde zijn als het e-mailadres dat u heeft ingevoerd bij stap 2. We raden u aan een gebruikersnaam te kiezen met de volgende indeling: beheerder@example.com.

Zie Uw domein verifiëren voor Cloud Identity voor meer informatie en instructies om uw domein te verifiëren.