Aanmelden voor Cloud Identity

Instructies voor Google Cloud-beheerders

Als u Google Cloud-beheerder bent, kunt u zich met de instructies hieronder aanmelden voor Cloud Identity Free of Cloud Identity Premium. Zie Vergelijk de functies en versies van Cloud Identity voor meer informatie over de verschillen tussen deze services.

Vereisten

• Cloud Identity Free: U moet de domeinnaam van uw bedrijf en de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder voor bij uw domeinregistreerder hebben voordat u aan de slag kunt.
  • Cloud Identity Premium: U moet de domeinnaam van uw bedrijf hebben voordat u begint. Anders moet u tijdens de aanmelding een domein kopen.

Aanmelden voor Cloud Identity Free

1. Ga naar de volgende aanmeldingspagina:
    https://workspace.google.com/gcpidentity/signup?sku=identitybasic
  2. Volg de instructies.

Zie Uw Cloud Identity-account en de eerste beheerder maken voor meer informatie over de volgende stappen.

Aanmelden voor Cloud Identity Premium

Als u Google Workspace-klant bent

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand then Upgrades en add-ons.
  3. Klik op Cloud Identity.
  4. Klik naast Cloud Identity Premium op Kosteloze proefperiode starten.
  5. Volg de instructies.

Als u geen Google Workspace-klant bent

1. Ga naar de volgende aanmeldingspagina:
    https://workspace.google.com/gcpidentity/signup?sku=identitypremium
  2. Volg de instructies.