Cloud Identity opzeggen

Uw abonnement opzeggen

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Als gebruikers in uw organisatie de Cloud Identity-service niet meer nodig hebben, kunt u die gebruikers verwijderen of uw abonnement opzeggen.

Als u geen Google-services meer wilt gebruiken in uw organisatie, moet u uw abonnementen opzeggen en het Google-account van uw organisatie verwijderen.

Uw Cloud Identity-abonnement opzeggen

Cloud Identity Premium opzeggen

U kunt uw Cloud Identity Premium-abonnement opzeggen als uw gebruikers de functies niet meer nodig hebben. Gebruikerslicenties voor andere services, zoals Google Workspace, blijven behouden. Als u Cloud Identity Free Edition gebruikt en u de Premium-versie opzegt, krijgen gebruikers zonder andere licenties een licentie voor Cloud Identity Free Edition.

Nadat u uw abonnement heeft opgezegd, brengt Google de kosten aan het begin van de volgende maand automatisch in rekening bij uw primaire betaalmethode.

• Klanten met het flexibele abonnement betalen pro rata voor het gebruik van de huidige maand.
  • Klanten met het jaarmodel zien op de opzegpagina hoeveel ze nog moeten betalen voor hun contract.
  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu ""and then"" Factureringand thenAbonnementen.
  3. Klik op uw abonnementand thenAbonnement opzeggen.
  4. Klik op Doorgaan om het abonnement op te zeggen.
Cloud Identity (gratis versie) opzeggen

U kunt een abonnement op de gratis versie van Cloud Identity niet opzeggen. U kunt gebruikers die de functies uit de gratis versie van Cloud Identity of uit uw andere abonnementen niet nodig hebben, gewoon verwijderen uit de organisatie.

Als u alleen een abonnement heeft op de gratis versie van Cloud Identity en geen van uw gebruikers de service meer nodig heeft, kunt u het Google-account van uw organisatie verwijderen.

Heeft u vragen?

Wat moet ik doen als ik de Beheerdersconsole niet zie?

Probeer deze oplossingen als u geen toegang heeft tot de Beheerdersconsole.

Kan mijn krediet worden terugbetaald?

Ja. Neem contact met ons op en dien een verzoek in voor terugbetaling van resterend krediet.

Waarom zijn er kosten in rekening gebracht nadat ik mijn abonnement had opgezegd?

Nadat u uw abonnement heeft opgezegd, worden aan het begin van de volgende maand kosten in rekening gebracht voor eventuele openstaande bedragen in uw account. De kosten worden berekend op basis van uw services en factureringsmodel:

• Flexibel model: Het aantal dagen dat u de service heeft gebruikt, wordt in rekening gebracht. Als u bijvoorbeeld op de 15e van deze maand opzegt, krijgt u een factuur voor een halve maand gebruik van de service.
  • Jaarmodel/abonnement met vaste termijn: Het resterende saldo van het contract wordt in rekening gebracht.
  • Essentials (betaalde versie): U betaalt de volledige maandelijkse kosten voor elke actieve gebruiker in die maand. Meer informatie over hoe de facturering voor Essentials werkt.