Cloud Identity-licenties toevoegen aan het Google Workspace-account van uw organisatie

Opmerking: Als uw organisatie Google Workspace heeft gekocht via derden, moet u contact opnemen met uw reseller om Cloud Identity-licenties toe te voegen aan het Google Workspace-account van uw organisatie.

Als u een bestaande Google Workspace-klant bent, kunt u als volgt Cloud Identity-licenties toevoegen voor uw organisatie:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met een account met hoofdbeheerdersrechten (eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Factureringand then Upgrades en add-ons.
  3. Klik links op Cloud Identity.
  4. Klik naast Cloud Identity Premium of Cloud Identity Free op Aan de slag of Kosteloze proefperiode starten. Help me kiezen tussen de Premium-versie en de gratis versie.