Lägg till Cloud Identity-licenser på organisationens Google Workspace-konto

Obs! Om organisationen har köpt Google Workspace från tredje part måste du kontakta återförsäljaren för att lägga till Cloud Identit-licenser på organisationens Google Workspace-konto.

Om du är en befintlig Google Workspace-kund kan du lägga till Cloud Identity-licenser för organisationen så här:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Faktureringföljt avUppgraderingar och tillägg.
  3. Klicka på Cloud Identity till vänster.
  4. Bredvid Cloud Identity-premiumversion eller Cloud Identity-gratisversion klickar du på Kom igång eller Starta kostnadsfri provperiod. Hjälp mig att välja mellan premium- och gratisutgåvorna.