Användargräns för Cloud Identity Free Edition

Användargränsen för Cloud Identity Free är det totala antalet Cloud Identity Free-användare som du kan lägga till. När du tecknar en kostnadsfri prenumeration på Cloud Identity ökar användarbegränsningen med 50. Det betyder att du kan lägga till upp till 50 ytterligare Cloud Identity-användare. Om du köper fler licenser för Googles betaltjänster, till exempel Google Workspace, ökar användarbegränsningen automatiskt. Om du närmar dig användargränsen får du ett felmeddelande när du försöker lägga till användare.

Hur många fler användare kan jag lägga till?

Så här ser du det återstående antalet kostnadsfria Cloud Identity-användare som du kan skapa:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ett konto som har behörighet som avancerad administratör (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Under Prenumerationer öppnar du Cloud Identity för att se antalet återstående användare.

Höja användargränsen

Endast tillgängligt för betalutgåvorna av Google Workspace, Cloud Identity Premium eller andra Google Cloud-prenumerationer.

1. Logga in på ditt Google-administratörskonto på admin.google.com enligt beskrivningen ovan.
  2. Fyll i formuläret för att begära en ökning av gränsen.

Viktigt Du kan bara visa detta formulär från ett avancerat administratörskonto. Om du inte kan se formuläret loggar du in med ditt konto som avancerad administratör och loggar ut från andra Google-konton.

Relaterade ämnen