De wachtwoordinstelling voor de Google Beheerdersconsole-app voor iOS wijzigen

Alleen beschikbaar voor hoofdgebruikers.

Als u de Google Beheerdersconsole-app wilt gebruiken op uw Apple iOS-apparaat, moet u zijn ingelogd op een hoofdgebruikersaccount. De eerste keer dat u inlogt, geeft u het wachtwoord van uw hoofdgebruikersaccount op. Standaard onthoudt de app uw wachtwoord, dus u hoeft het niet elke keer in te voeren als u de app gebruikt. U kunt deze instelling echter wijzigen en vereisen dat u het wachtwoord moet invoeren elke keer dat u de app gebruikt.

1. Open de Google Beheerdersconsole-app . Nu instellen
  2. Tik indien nodig op Menu and thende pijl-omlaag  om over te schakelen naar uw hoofdgebruikersaccount.
  3. Tik op Menu and thenInstellingen.
  4. Tik op Onthouden om de wachtwoordoptie in of uit te schakelen. De optie is standaard ingeschakeld. Als u de optie uitschakelt, moet u uw wachtwoord opgeven elke keer dat u de Google Beheerdersconsole-app opent.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.